Tiedote Netplazan varautumistoimenpiteistä uuden koronaviruksen (COVID-19) vuoksi

Julkaistu 13/maaliskuu/2020 - 14:21

Netplaza varautuu uuden koronaviruksen (COVID-19) leviämiseen seuraamalla ja noudattamalla viranomaisohjeita, perehdyttämällä henkilöstöään, varaamalla riittävästi resursseja ja työvoimaa keskeisiin työtehtäviin sekä hankkimalla laitteita ja varaosia varastoon laitetoimittajien mahdollisten toimitusvaikeuksien varalle.

Netplazan toimiala, toimintaympäristö, työkulttuuri ja työvälineet tukevat yrityksen henkilöstön ja johdon etätyöskentelyä sekä nopeiden Internet-yhteyksien hyödyntämistä asiakaspalvelussa ja viestinnässä. Etätyö ja virtuaalipalaverit ovat meille arkipäivää. Pidämme tilanteen kehittyessä palavereita yhä enemmän etänä ja vähennämme työmatkustusta sekä työhön liittyviin yleisötapahtumiin osallistumista.

Varmistamme asiakaspalvelun, teknisen tuen ja palvelutuotannon laadun ja jatkuvuuden myös poikkeusolosuhteissa varaamalla riittävästi resursseja näihin työtehtäviin, ja mahdollistamalla kaikkien työtehtäviemme tekemisen tarvittaessa toimiston ulkopuolelta. Kaikille työtehtäville ja vastuuhenkilöillemme on olemassa asianmukaiset varahenkilöjärjestelyt.

Osana normaalia toimintaamme pidämme aina varastossa varalaitteita ja varaosia vikaantumisten varalta. Koska koronavirus voi aiheuttaa viivästyksiä laitetoimittajien toimitusajoissa, olemme hankkineet varastoon tavallista enemmän yleisimmin käyttämiämme laitteita ja komponentteja. Olemme myös kartoittaneet vaihtoehtoisia laitetoimittajia, jälleenmyyjiä ja teknisiä ratkaisuja normaalisti käyttämiemme rinnalle.

Seuraamme Työterveyslaitoksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, ulkoministeriön ja muiden viranomaisten tiedotteita, ohjeita ja suosituksia tarkasti epidemian kehittyessä. Lisäksi varmistamme, että kaikki työntekijämme osaavat toimia suositusten mukaisesti.

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Laitetaan hyvä kiertämään – Cinia-Netplaza mukana Pahimman yli -kampanjassa

Koronaviruksen aiheuttama epidemia heikentää monen perheen toimeentuloa. Kipeimmin vaikutukset näkyvät...

Lue lisää
Netplaza satsaa ketteriin digityökaluihin, jotta valokuitu-urakat etenevät myös poikkeusaikana

Netplaza satsaa ketteriin digityökaluihin, jotta valokuitu-urakat etenevät myös poikkeusaikana

Normaalioloissa valokuidun rakentamista ja asentamista edeltää kiinteistökäynti asiakkaan luona. Käynnin aikana...

Lue lisää

Asiakkaat, asiakasverkot ja media ovat ottaneet liittymien suorituskyvyn noston ilolla vastaan

Netplaza nosti perjantaina 3.4. yli 17 000 kuluttajaliittymän suorituskyvyn 500 megaan. Netplazassa...

Lue lisää