Yritys

Saanemme kertoa hieman itsestämme?

Luotettavat yhteydet, ensiluokkainen palvelu

Netplaza on ollut lähellä asiakkaitaan jo yli kaksi vuosikymmentä toimittaen aina aikansa nopeimpia ja luotettavimpia nettiyhteyksiä. Asiantunteva henkilöstömme tekee työtä sydämellään niin teknisen osaamisen alueilla kuin asiakaspalvelussa, ja se näkyy: meillä on tuhansia tutkitusti tyytyväisiä asiakkaita.

Emme tyydy tähänastiseen menestykseen, vaan katsomme rohkeasti yli seuraavienkin vuosikymmenten. Moni asiakassuhde solmittiin Netplazan toimiessa paikallisena, oululaisena osakeyhtiönä. Voimallisesti kasvavana yrityksenä katseemme on kuitenkin jo huomisen mahdollisuuksissa ja olemmekin nyt osa valtakunnallista Cinia-konsernia. Yhdessä teemme määrätietoisesti töitä sen eteen, että Suomesta muodostuu kansainvälisten tietoliikenneyhteyksien solmukohta. Netplazan operoima kansallinen runkoverkko ja Cinian merikaapelit maailmalle rakentavat Suomelle digikivijalkaa, joka mahdollistaa ylivertaisten tietoliikenneyhteyksien tarjoamisen yhä useammalle suomalaiselle, digiliiketoiminnan kehityksen, kansainvälisten toimijoiden investoinnit, teollisen internetin, parempia palveluja sekä tasa-arvoisemman digiosallisuuden maan kaikissa kolkissa.

1996 perustettu

1000+ yritysasiakasta

2018 osaksi Ciniaa

1. asiakastyytyväisyydessä

>7 M€ liikevaihto v. 2019e

40+ asiantuntijaa

19 000+ valokuituliittymää

26 alueellista kuituverkkoa

Netplazan tapa toimia

Asiakkaamme ovat todistetusti tyytyväisiä palveluumme; siihen, mitä heille tarjoamme ja miten sen teemme. Haluamme näin jatkuvan vastaisuudessakin, ja siksi olemme luotettava asiantuntija, joka tarjoaa juuri oikeaa palvelua – ei tarpeetonta tai päälle liimattua, vaan toimivaa ja oikein mitoitettua.

Palvelun laadun huomaa vasta, kun se ei toimi. Jotta internet-yhteys olisi asioiden mahdollistaja eikä vaikeuttaja, pitää pellin alla kaiken toimia. Käsittelemme asiakkaitamme silkkihansikkain: liittymiemme toimintavarmuus on yli 99,9 %, ja useimmat ongelmat havaitsemme jo ennen kuin asiakkaamme ehtivät huomaamaan vikaa.

Meille on tärkeää, että asiakas kokee saavansa paitsi laadukkaan yhteyden, myös parasta palvelua. Palvelun henki syntyy henkilökunnastamme. Arvostamme osaamista, oppimista ja itsensä kehittämistä; huolenpitoa, rehellisyyttä ja avoimuutta niin meillä työyhteisössä kuin asiakassuhteissamme. Toimintaamme ohjaavat päivittäisessä työssä näkyvät arvot:

Hyvä työyhteisö

Netplaza on meille enemmän kuin työpaikka. Olemme soihdunkantajina polulla, jota muut eivät olleet nähneet – edelläkävijöinä ja esimerkinnäyttäjinä matkalla kohti yhteistä menestystä.

Kunnioitamme, välitämme ja huolehdimme toisistamme. Hersyvä huumori auttaa jaksamaan. Voimme luottaa toisiimme ja tasapuoliseen kohteluun, siksi kerromme asiat rehellisesti ja avoimesti. Moni voisi tyytyä hyvään, mutta tästä keitoksesta syntyy priimaa.

Asiakaslähtöisyys

Hyvä asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Haluamme tuntea asiakkaamme ja heidän tarpeensa. Olemme ketteriä ja joustavia sekä haluamme löytää asiakkaille juuri heille sopivat ratkaisut. Meitä ei ole olemassa ilman onnellisia asiakkaitamme. Kannamme vastuumme ja olemme rehellisiä. Meillä on todistetusti tyytyväiset asiakkaat.

Kehitämme koko ajan asiakaspalvelumme laatua ja kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita.

Kasvu ja kehittyminen

Liiketoimintamme kehittäminen on eteenpäin katsovaa ja ennakoivaa. Pyrimme löytämään parempia työtapoja jokaisessa osa-alueessamme. Suhtaudumme kannustavasti itsensä kehittämiseen. Työyhteisöstämme löytyy moniosaajia, jotka näkevät ratkaisun siellä, missä muut näkevät vain ongelmia. Yhdessä löydämme polun, joka mahdollistaa niin meille kuin kanssakulkijoillemme menestyksen, jollaista muut eivät vielä osaa arvatakaan.

Olemalla rohkeita ja valppaita uskomme tulevaisuuden olevan meitä varten.

Kannattavuus

Jatkuvuus, ennustettavuus ja vastuullisuus ovat liiketoimintamme kulmakiviä. Työntekijät, asiakkaat ja muut sidosryhmät voivat luottaa toimintamme jatkuvuuteen ja ennustettavuuteen, kun kannattavuuteen liittyvistä perusasioista huolehditaan joka hetki. Me olemme olleet täällä jo yli 20 vuotta – ja olemme myös huomenna!

Siksi Netplaza.

 

100 % tyytyväisyystakuu

Me annamme palveluillemme täyden tyytyväisyystakuun. Kaikkiin tuotteisiimme kuuluu toimintavarmat nettiyhteydet, monikanavainen asiakastuki ja fiksut sopimusehdot. Sen sijaan yhteyden pätkiminen, asiakaspalvelun heikko tavoitettavuus ja kohtuuton hinta ovat meille vieraita käsitteitä. Tyytyväisyystakuumme on kuin tuotteemme: loppuun asti ajateltu ja tehty mahdollisimman helpoksi. Mikäli olet tyytymätön palvelun toimintaan, ilmoita asiasta myyjälle, niin haemme laitteet pois ja palautamme rahat. Tutustu toimitusehtoihimme täällä.