Rekrytointi

Palvelukseen haetaan: yhteyden ylläpitäjiä

Netplaza – osaajiensa summa

Tietoliikenneinsinööri, controller, teknikko, myynnin ammattilainen, verkkosuunnittelija, viestintäkoordinaattori, tuotekehitysinsinööri, projektipäällikkö, tietoturva-asiantuntija…

Netplazan perheeseen kuuluu usean alan osaajia. Sisäänrakennettu ominaisuus meillä kaikilla on asenne. Tavoitteemme on auttaa koko yhteiskuntaa, niin yrityksiä, julkishallintoa kuin kansalaisiakin hyödyntämään nopeita yhteyksiä arjessaan. Luotettavat yhteydet ja ensiluokkainen asiakaspalvelu tekevät meistä alallamme Suomen parhaan. Isossa kuvassa olemme matkalla suunnannäyttäjiksi, tunnustetuksi ja arvostetuksi toimijaksi, joka löytää digin uudet hyödyt ja luotsaa muutkin kohti valoa.

Arvostamme uteliaisuutta, tiedonjanoa, tiimihenkeä ja tahtoa rakentaa parempien datayhteyksien Suomea. Haluatko sinä olla luomassa ja ylläpitämässä yhteyksiä – niin maailmaan kuin asiakkaisiimme?

Avoin hakemus

Juuri tällä hetkellä emme etsi henkilöä tiettyyn tehtävään. Tähtäämme kuitenkin kasvukäyrällämme ylöspäin – jopa valon nopeudella – ja se tarkoittaa, että osaajan tarve syntyy meillä nopeasti.

Täytä alla oleva lomake ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV. Kerro myös, miksi juuri sinä olisit sopiva vahvistus meille. Vastaamme kaikille kiinnostuksensa osoittaneille.

  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.