Rekrytointi

Palvelukseen haetaan: yhteyden ylläpitäjiä

Netplaza – osaajiensa summa

Tietoliikenneinsinööri, controller, teknikko, myynnin ammattilainen, verkkosuunnittelija, viestintäkoordinaattori, tuotekehitysinsinööri, projektipäällikkö, tietoturva-asiantuntija…

Netplazan perheeseen kuuluu usean alan osaajia. Sisäänrakennettu ominaisuus meillä kaikilla on asenne. Tavoitteemme on auttaa koko yhteiskuntaa, niin yrityksiä, julkishallintoa kuin kansalaisiakin hyödyntämään nopeita yhteyksiä arjessaan. Luotettavat yhteydet ja ensiluokkainen asiakaspalvelu tekevät meistä alallamme Suomen parhaan. Isossa kuvassa olemme matkalla suunnannäyttäjiksi, tunnustetuksi ja arvostetuksi toimijaksi, joka löytää digin uudet hyödyt ja luotsaa muutkin kohti valoa.

Arvostamme uteliaisuutta, tiedonjanoa, tiimihenkeä ja tahtoa rakentaa parempien datayhteyksien Suomea. Haluatko sinä olla luomassa ja ylläpitämässä yhteyksiä – niin maailmaan kuin asiakkaisiimme?

Avoimet työpaikat

Oletko Sinä valokuituosaaja projektiemme rakennuttamistehtäviin?

Haemme projektipäälliköitä/työmaavalvojia Täyskuitu®-verkon rakennuttamishankkeisiin Siikajoelle ja Nivalaan. Tehtävänäsi on toimia asiakkaidemme projektipäällikkönä ja huolehtia projektien rakennuttamistehtävistä aina vastaanottoon saakka. Toimenkuvaan kuuluu yhteistyö urakoitsijoiden kanssa, laadunvalvonta, työmaapalavereiden järjestäminen, laskutuksen vastaanottaminen ja tarkastaminen, kustannusseuranta, aikatauluseuranta, työmaakäyntejä sekä muut tukitoiminnot, joita edellytetään onnistuneen projektin läpiviemiseksi. Tehtävään sisältyy myös laiteasemasuunnittelua sekä valokuituverkon yleissuunnittelutehtäviä.

Odotamme:

  • Kokemusta valokuituverkon projektinjohto- tai rakennuttajan tehtävistä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmien kanssa
  • Ajokorttia ja matkustusvalmiutta
  • Oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja vastuuntuntoa

Tarjoamme:

  • Vastuullisen tehtävän
  • Rennon työilmapiirin, ammattitaitoisen tiimin tuen
  • Monipuoliset työsuhde-edut

Hakemukset palkkatoivomuksineen 25.9. mennessä osoitteeseen hanne.nivala@netplaza.fi

Avoin hakemus

Tähtäämme koko ajan kasvukäyrällämme ylöspäin – jopa valon nopeudella – ja se tarkoittaa, että osaajan tarve syntyy meillä nopeasti.

Täytä alla oleva lomake ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV. Kerro myös, miksi juuri sinä olisit sopiva vahvistus meille. Vastaamme kaikille kiinnostuksensa osoittaneille.

  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.