Netplaza

Oululaista osaamista

Olemme Internet-palveluntarjoaja lähellä sinua. Saat meiltä nopeat yritysliittymät – jopa samana päivänä, jos sinulla on kiire. Autamme sinua myös domain-, sähköposti- ja www-asioissa – saat kaiken tarvitsemasi meiltä tuoreena ja viiveittä. Erinomainen kilpailukykymme ja markkinoiden korkeatasoisin palvelu perustuvat asiantuntijoiden johtamaan ja omistamaan organisaatioon – teknisessä tuessakin ongelmasi selvittää usein joku asiantuntevista omistajistamme.

Netplaza_341_web

Avainhenkilömme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita. Tekninen osaaminen ja tietämys ovat yliopistokoulutuksen ja pitkän työkokemuksen peruja. Osakkaina meillä on aina halu ratkaista asiakkaan ongelma nopeasti ja pysyvästi. Eniten kiitoksia saakin palvelumme, joka saattaa joskus pelastaa sinunkin päiväsi.

Netplaza Oy on tarjonnut internetpalveluja jo vuodesta 1996. Siitä asti meille on kertynyt tuhansia erittäin tyytyväisiä asiakkaita. Arvioimme, että liikevaihtomme vuonna 2018 ylittää viisi miljoonaa euroa.

Mutta älä tyydy vain meidän vakuutteluun erinomaisesta palvelusta, lue mitä asiakkaamme kertovat.

Netplaza Oy on saanut johtavilta luottotietoyhtiöiltä korkeimmat luottokelpoisuussertifikaatit jo kuutena peräkkäisenä vuotena, joten yritys on erittäin luotettava ja vakaa yritysten internetpalveluiden tarjoaja:

  • Kauppalehti, 2014, Menestyjät
  • Suomen Asiakastieto Oy 2007-2013, Suomen Vahvimmat